De Klussenier Arno Vink
De Klussenier Arno Vink

Professor Regoutstraat 11
6524 RX Nijmegen

Dien uw offerte-aanvraag in   

024 663 66 12
06 5799 4608
a.vink@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 09194419

Even voorstellen

Mijn naam is Arno Vink, ik ben geboren in 1962 en kom uit Nijmegen. Al een aantal jaren geleden ben ik met veel enthousiasme als “De Klussenier” begonnen. In een ruim gebied rondom mijn woonplaats ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en om uw woning of bedrijfspand.

Ik heb 25 jaar gewerkt in de houtbewerking, waarin ik werkzaam was als meubelmaker en interieurbouwer. Naast mijn werk heb ik voor kennissen en bekenden regelmatig klussen in en om het huis gedaan. Dit heeft mij veel ervaring opgeleverd waar ik nu nog steeds op terug kan vallen. In de afgelopen jaren heb ik mijn vaardigheden en kennis flink uitgebreid. Het verbouwen van een badkamer, toilet, zolder en het voorbereiden c.q. plaatsen van keukens, levert voor mij geen verrassingen op. Naast al mijn aanwezige kennis ga ik ook graag nieuwe uitdagingen aan. Ik houd mijn vakkennis op peil door regelmatig deel te nemen aan diverse vaktrainingen.

Vertrouwd Verbouwen
“De Klussenier” staat voor Vertrouwd Verbouwen. Graag kijk ik samen met u naar uw klusaanvraag en naar de opties die in uw situatie mogelijk zijn. Lijkt een opdracht onmogelijk, dan probeer ik altijd met u op zoek te gaan naar een goed en vakkundig alternatief. Het leveren van maatwerk is één van mijn specialiteiten.

Bij een verbouwing of kleinere klus voer ik de meeste werkzaamheden zelf uit. Echter, sommige situaties vragen erom om een specialist in te huren. Dit hoeft u niet zelf te doen, ik werk samen met andere specialisten en kan een beroep op hen doen. Bij grotere verbouwingen kan ik, bijvoorbeeld ook een beroep doen op mijn collega Klusseniers. U kunt tevens de levering van materiaal aan mij overlaten. Dit houdt voor u in dat ik uw aanspreekpunt ben en blijf tot en met de oplevering van uw opdracht.

U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte welke u als opdrachtgever en ik “De Klussenier” ondertekenen zodra we de opdracht zijn overeengekomen. Hierin ligt voor ons beiden vast wat de inhoud van uw klusopdracht is en volgens welke voorwaarden deze wordt uitgevoerd. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Tot slot
Ik ben beschikbaar voor al uw verbouwingen of kleinere klussen in of rond uw woning. Of het nu gaat om timmeren, tegelen, schilderen, loodgieten, isoleren, dakdekken, installeren van gas water of elektra, verbouwen, renovatie- of reparatiewerkzaamheden. Mocht u een verbouwing gepland hebben dan kunt u uw aanvraag bij mij in te dienen. Ik neem dan spoedig daarna contact met u op. Mocht u vragen hebben, dan ben ik graag bereid om die voor u te beantwoorden. Ik werk volgens het principe: afspraak is afspraak.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...